Open dag RAAAK Personeel Oosterhout

Nevenstaand de collega’s Kristel van Velthoven en Melanie Ribbers tijdens de open dag van de vestiging RAAAK personeel van zaterdag 4 juni. Deze open dag is speciaal georganiseerd voor opdrachtgevers, kandidaten en andere belangstellenden.

Franchiseconstructie
Onlangs heeft RAAAK personeel in Oosterhout haar deuren geopend. Omdat Raaak Personeel gelooft in lokaal ondernemerschap wordt de vestiging in Oosterhout in een franchiseconstructie gerund door zelfstandig onderneemster Kristel van Velthoven (rechts op de foto).

Werkzoekenden
Melanie Ribbers is consulente bij Raaak Personeel in Oosterhout en geeft aan: “Bij Raaak Personeel is er veel aandacht voor de persoon. De ruimte die ik heb om uitgebreid een gesprek te voeren is voor mij persoonlijk een toevoeging aan mijn werk, omdat ik op deze manier ?cht naar een kandidaat kan luisteren. Naast de werkervaring bespreken we ook de eigenschappen en compenties, wensen en behoeftes van een kandidaat. Op deze manier kunnen we een betere match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.”

Interesse in een persoonlijke kennismaking met het team van RAAAK Oosterhout:
Tel: 0162-820236
Email:oosterhout@raaakpersoneel.nl