Wij zijn winnaars! Althans.. De collega’s uit Papendrecht zijn winnaars!

Milan Lagerwerf 18 september 2019
138

Lekker vaag natuurlijk, maar daar ben ik dol op. Vanaf begin af aan alles zelf opzetten. Ik doe altijd alles graag zelf. Tot irritants aan toe. De zelfscanner bij de Albert Heijn is dus een godsgeschenk voor mij. Maar goed. Ik dwaal af.

Terug naar het verhaal. Op een doorsnee maandag zei Marketingmanager Andreas Bouman op zijn onderkoelde en altijd emotieloze manier de volgende wijze woorden: “A falta de pan, buenas son tortas“.

Spaans

Nou, daar begreep ik geen donder van. Dat is namelijk Spaans. Enfin. Na een kleine vertaalslag kwam ik erachter dat hij iets in de volgende trant bedoelde: “je moet niet alles zelf willen doen”.

Dus ik een training maken joh. Deels uit de losse pols. Deels gebaseerd op feiten. Elke Raaak-vestiging stuurde een afgezant die naar mijn gezever ging luisteren. En warempel. Elke Raaak-vestiging begon videocontent te produceren!

Oogappel

Zoals elke docent, had ik een oogappeltje (Eric Szigetti). Maar die is van de vestiging Waalwijk & ik haat autorijden. Dat was te ver rijden. De vrienden van Raaak Papendrecht waren dichterbij.

Tamara de Jong sprak ik daarom over een pilot bij Monsterboard om video’s bij vacatures te plaatsen. De rest is eigenlijk geschiedenis. Zij pakte dit met het hele team uit Papendrecht SUPER op. En zie hier. Een prijs!

Balen

Nu je toch zo ver bent gekomen met lezen: eigenlijk baal ik enorm van deze prijs. Jarenlang ben ik aan het filmen en aan het fotograferen. Ik heb aan meerdere competities meegedaan. En de enige prijs die ik heb gewonnen was met de F3 in de pupillen-voorjaarscompetitie. Pff.

Ik walg van jullie filmtalent Laura, Tamara & Jackie 😜

Lieve groet,

MarketingMilan
VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er

Dit gebeurt er bij Raaak

Aanmelden nieuwsbrief

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.