“Hij woonde in een oude caravan met 13 katten.” 🐱

Melanie van Esch ‑ Netten 20 juli 2022
313

5 jaar geleden liep Fred Busio de Raaak-vestiging van Waalwijk binnen. Collega Eric Szigetti ging met hem in gesprek.

Fred vertelde dat hij in een oude caravan met 13 katten woonde en op zoek was naar een baan om voor een huurwoning in aanmerking te komen.

Álles wilde hij aanpakken en zei dat hij op ging voor zijn heftruckrijbewijs - een week later liep hij binnen met zijn certificaat.

“Zo dat is een aanpakker”, dacht Eric en ging voor hem aan de slag.👊

Eric vond een baan en Fred kreeg een huurwoning, alles was in kannen en kruiken. Totdat hij 2 maanden geleden weer binnenliep: zijn contract was beëindigd en hij moest – vanwege zijn katten – zijn huis uit. 🥺

Eric wist dat Fred uit het goede hout🪵 gesneden was en ging voor hem op zoek naar een baan en ze keken samen naar potentiële huurwoningen.

Nu werkt hij met veel plezier bij Bouwpartners. Een klein bedrijf met een klein team, waar hij – als alles meezit - over een maand wordt overgenomen: voor Fred hét perfecte bedrijf om een stabiel leven op te bouwen.

“Ik weet wat voor man Fred is en daarom zet ik mij dubbel en dwars voor hem in. Het stemt mij #dankbaar dat ik hem heb kunnen helpen. Ik hoop dat hij #gelukkig wordt bij Bouwpartners en in zijn nieuwe woning met zijn vriendin.”
VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er