De Raaak Personeel Cup

Milan Lagerwerf 15 oktober 2019
188


Sinds kort zijn wij van Raaak trotse sponsor van een heus jeugdvoetbaltoernooi met een echte Cup. De Raaak Personeel Cup. Gisteren werden de eerste wedstrijden in de poulefase gespeeld. Tientallen meiden en jongens van teams onder de 13 en 15 jaar strijden de komende tijd om die felbegeerde prijs. Want wie wil er nou niet de allereerste Raaak Personeel Cup in de wacht slepen.

En zoals bij voetbal tegenwoordig gemeengoed is, maakten Milan en Frank, onze voetbalkenners bij uitstek een voorbeschouwing met onmisbare informatie, analyses en een gesprekje met verslaggevers ter plekke. 

Een tijdje geleden kregen we van Andre de Borst van Het Kontakt de vraag of wij er wat voor voelden om een regionaal jeugdtoernooi te sponsoren. Daar hebben we niet heel lang over nagedacht. Een van onze belangrijkste waarden is Dichtbij. We vinden het belangrijk om verbinding te maken met de regio en te weten wat er leeft. Waar maak je die verbinding makkelijker dan langs het voetbalveld. De deelnemende clubs zitten allemaal dichtbij onze vestigingen in Gorinchem, Alblasserdam en Papendrecht. Dus wordt er sinds gisteren maandelijks gevoetbald om de Raaak Personeel Cup. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen! En natuurlijk feliciteren we alle winnende teams! 

VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er

Dit gebeurt er bij Raaak

Aanmelden nieuwsbrief

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.