“Bij Schenk Tanktransport geloven wij in diversiteit”

53

“Bij Schenk Tanktransport geloven wij in diversiteit”

Bij Schenk Tanktransport in Papendrecht selecteren ze nieuwe collega’s op de beste match tussen hún wensen en wat zij zelf te bieden hebben. Dé sleutel voor succes als het om een duurzaam personeelsbeleid gaat, zeggen ze.

Hun credo “Je bent zo goed als je medewerkers” staat daarom niet voor niks groot op hun website; het welzijn van hun medewerkers staat hoog op hun prioriteitenlijstje.

Voor de vacature van senior invoicing executive zochten ze iemand die ervaring had met het controleren van gegevens én iemand die goed in het team zou passen.

Onze RaaakKracht Bert zocht precíes zo’n baan, maar was vanwege zijn leeftijd (61 jaar) niet zeker of hij die zou vinden.

Onze collega’s waren wél overtuigd van Bert’s kunnen en stelden hem direct voor bij Schenk Tanktransport; hij mocht op gesprek komen. Monica van der Hoek vertelt:

“We hebben meer kandidaten gehad, maar bij Bert had ik direct: die moeten we aannemen. Met name door zijn achtergrond en zijn zeer prettige persoonlijkheid voegt hij weer iets anders aan ons team toe.”

“Bij Schenk Tanktransport geloven wij in diversiteit, want vaklieden heb je in alle: leeftijdscategorieën, genders en nationaliteiten. Een goede mix hiervan maakt ons als bedrijf alleen maar sterker en beter.”


VOLG ONS OOK OP

De Babbelbox

Dit gebeurt er