Vind je nieuwe baan!

90 bezoekers op eerste Raaak Loopbaanavond!

Wat was het druk gisteren in het hoofdkantoor van Raaak Personeel! Maar liefst 90 mensen bezochten donderdag de Loopbaanavond in Alblasserdam. Raaak organiseerde de Loopbaanavond voor de eerste keer.

cindy.png
Cindy Rombout

Sollicitatietips

15 consultants van de vestigingen Alblasserdam, Gorinchem, Papendrecht en Capelle aan den IJssel stonden de hele avond klaar voor loopbaanadvies en sollicitatie- en cv-tips. Vooraf hadden mensen een gedragstest ingevuld, die werd aan tafel besproken. Welk werk past bij mij? Wat zijn mijn mogelijkheden? Hoe vind ik mijn nieuwe baan? Dat waren gisteren de 3 meestgestelde vragen.

Advies voor jong en oud

Er kwamen allerlei mensen op de loopbaanavond af. De jongste gasten zaten nog op school, anderen hadden de pensioengerechtigde leeftijd al bereikt. Iedereen kreeg voldoende aandacht en een persoonlijk advies op maat. Sommigen waren op zoek naar een carrièreswitch, anderen wilden advies hoe ze simpelweg weer aan de slag konden.

Direct een nieuwe baan

De meeste mensen kwamen puur voor het advies. Sommige deelnemers kregen meer dan waar ze op hoopten. In sommige gevallen werden er namelijk concrete vacatures besproken. Deze avond leidde voor deze deelnemers dus direct naar een nieuwe baan.

Bonus: professionele foto

Als bonus konden alle deelnemers zich melden bij fotograaf Cees van der Wal voor een professionele foto voor op hun cv en online profiel. Zowel de foto, als het adviesgesprek, waren gratis voor alle deelnemers.

Voor herhaling vatbaar!

Regiomanager en initiatiefnemer Jeffrey Duyzer: ‘Ik had gehoopt op deze bezoekersaantallen, maar ik had het niet verwacht. Mensen die ik na afloop sprak waren blij met de adviezen. We namen de tijd om iedereen een goed persoonlijk advies te geven. Ik denk ook dat we dit zeker vaker gaan doen. Misschien nog wel uitgebreider!’Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag