Vind je nieuwe baan!

‘Ik ben niet zo’n directeur die visionair gaat zitten doen in zijn kantoor’

Mark van Oosterhout, één van onze twee directeuren, werkt de komende weken mee als consultant op een van de vestigingen. Voordat hij acht jaar geleden samen Marjan de Groot Raaak Personeel begon, werkte hij vier jaar als consultant en zes jaar als vestigings- en regiomanager.

cindy.png
Cindy Rombout

Back to basic dus?

Ik ben niet zo’n directeur die visionair gaat zitten doen in zijn kantoor, terwijl ik geen idee heb hoe het is om in de frontlinie te staan. Ik vind dat ik als directeur nooit ver weg mag staan van het kernproces. Op de vestigingen vindt het echte werk plaats.

Wat valt je tot nu toe op?

De markt is heel erg veranderd. Dat wist ik natuurlijk wel, maar nu voelde ik het ook. Het kost echt heel veel werk om mensen te vinden tegenwoordig. Als ik vroeger een vacature online zette, dan stroomden de reacties binnen. Nu moet je als personeelsbemiddelaar onwijs je best doen om op te vallen met je vacature.
Wat me ook opvalt is het succes van onze avondopenstelling. Daar zijn we als Raaak ook uniek in. Samen met Carolien van team Tilburg heb ik maandagavond gewerkt. Mensen zijn makkelijker te bereiken. Vooral baanveranderaars. Die zijn overdag natuurlijk gewoon aan het werk. Die kunnen in de avond bij ons langskomen voor een gesprek. Volgende ben ik op de vestiging in Gorinchem en werk ik een donderdagavond met Leendert. Ik ben benieuwd of ik daar dezelfde ervaring heb.

Zijn er dingen die je zeker gaat veranderen?

Ik wil niet dat we te procesgericht werken. Dat bepaalde procedures het werk in de weg zitten. Ik vind het belangrijk dat we servicegericht zijn. Daar ga ik zeker kritisch naar kijken.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag