Vind je nieuwe baan!

‘Vragen die we hebben worden snel beantwoord en problemen snel opgelost’

Suzanne van Enter is HR-officer bij Allied Motion in Dordrecht. Het bedrijf werkt al een aantal jaren samen met Raaak en dan vooral met de vestiging Papendrecht. Er werken bij Allied Motion 15 mensen namens Raaak Personeel.

Het bedrijf in Dordrecht heeft 90 vaste medewerkers en 23 uitzendkrachten. Allied Motion is verder te vinden in Amerika, Zweden, Portugal, Duitsland en China. In totaal werken er ongeveer 600 mensen.

milan.png
Milan Lagerwerf

Hoe bevalt de samenwerking met Raaak Personeel?

Dat bevalt heel goed. Sinds enige tijd is Raaak Personeel onze first supplier. Dat betekent dat we jullie als eerste bellen als we personeel nodig hebben. Melanie Havelaar, de manager in Papendrecht, én haar collega’s op de vestiging begrijpen goed wat voor soort mensen wij nodig hebben. Vragen die we hebben worden snel beantwoord en problemen snel opgelost.

Wat voor kandidaten zoeken jullie?

We willen graag mensen die nauwkeurig werken en betrouwbaar zijn. Ervaring is niet heel belangrijk, medewerkers leren ‘on the job’. Als je kunt solderen, is dat bij ons wel een pré. Er is bij ons geen verloop. Personeel gaat uit zichzelf niet snel weg. We schakelen Raaak Personeel in als we gaan opschalen.

Wat is typisch Raaak?

Wat ik typisch vind aan de dienstverlening van Raaak Personeel is de persoonlijk benadering. Ze weten wie de uitzendkrachten zijn. Maar naar ons toe is de communicatie ook persoonlijk; we zijn geen nummertje.

“We schakelen Raaak Personeel in als we gaan opschalen.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag