Vind je nieuwe baan!

Nieuwe baan voor Mariya na bliksemsnelle actie van Raaak Oosterhout

Vorige week kwam er bij Raaak in Oosterhout een vacature binnen voor een administratief medewerker die vloeiend Bulgaars spreekt. Best een lastige klus, zou je denken.

milan.png
Milan Lagerwerf

Snelle actie!

Maar Michelle Jilisen kwam diezelfde avond nog in contact met Mariya. Ze kwam meteen voor een intakegesprek. Mariya is geboren en getogen in Bulgarije en woont inmiddels al een aantal jaren in Nederland. Ze werkte tot voor kort als orderpicker, maar zocht eigenlijk een baan op administratief gebied. Ze rondde ook een aantal administratieve cursussen af, maar kreeg nooit de kans om haar kennis in de praktijk te brengen.

Leuke nieuwe baan

Gelukkig zag onze opdrachtgever dit anders want Mariya mocht de dag erna op al op gesprek en diezelfde middag is ze aangenomen! Maandag begint ze in een administratieve functie gericht op de Bulgaarse markt. Ze heeft er superveel zin in en team Oosterhout is blij dat ze haar aan een leuke baan hebben geholpen. Wij wensen haar heel veel succes en plezier toe!

“Ze rondde ook een aantal administratieve cursussen af, maar kreeg nooit de kans om haar kennis in de praktijk te brengen.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag