Vind je nieuwe baan!

Drie hele goede redenen om je in te schrijven bij Raaak Personeel.

‘Waarom zou ik me in hemelsnaam bij een uitzendbureau inschrijven’, riep mijn neef enige tijd geleden. Hij vertelde me dat hij zijn baan zat was. En dat hij graag wat meer wilde verdienen. En, oh ja, doorgroeimogelijkheden. Die wilde hij ook. Ik, marketeer bij Raaak Personeel, vertelde hem dat hij maar eens op onze website moest kijken. Grote kans dat er wat voor hem tussen zat. Het leek hem een slecht idee. Want zo’n uitzendbureau, wat doen die nou precies voor je? Nu weet ik niet wat het gemiddelde uitzendbureau doet, maar wel wat de meerwaarde is van het inschrijven bij Raaak. Dus hier drie dingen die ik ook aan mijn neef vertelde.

cindy.png
Cindy Rombout

Wij willen je zien en spreken!

We zijn géén cv-schuivers. Schrijf je je in bij Raaak? Dan willen we je ook zien en spreken. Want alleen op die manier kunnen wij bedrijven vertellen wat voor persoon jij bent. Wij sturen bedrijven een uitgebreide profielschets. Op deze manier krijgt de opdrachtgever een goed beeld van jou en heb je meer kans op een sollicitatiegesprek dan via een rechtstreekse sollicitatie.

Informatie delen

Wij kennen onze opdrachtgevers heel goed. Onze recruiters hebben intensief contact met ze en heel vaak hebben ze het bedrijf ook van binnen gezien. We hebben dus veel informatie over het bedrijf. Die info delen we graag met onze sollicitanten. Zo staan mensen die via Raaak komen alvast met 1-0 voor.

Solliciteren zonder concurrentie

Veel vacatures staan (nog) nergens online. Maar ze bestaan wel. Onze consultants weten dat en kunnen kandidaten vrijblijvend voor die functies voorstellen. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om via ons te solliciteren, zonder concurrentie.

Goede zet!

Mijn neef besloot de stap toch maar eens te wagen. En dat bleek een goede zet. Hij begint binnenkort bij zijn nieuwe werkgever. Hij krijgt er meer salaris, meer uitdaging én doorgroeimogelijkheden. Via Raaak dus.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag