Vind je nieuwe baan!

180 banen geschrapt

Het gaat goed met de economie in Nederland. Maar niet overal. Zo verliezen honderden mensen bij het hoofdkantoor en distributiecentrum van Xenos in Waalwijk hun baan.

milan.png
Milan Lagerwerf

180 banen

Zo lezen we op NU.nl https://www.nu.nl/economie/5174213/bijna-twee-derde-van-xenos-winkels-wordt-omgebouwd-casa.html

“De activiteiten van het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Xenos in Waalwijk zullen worden afgebouwd en naar verwachting voor de zomer van 2019 worden stopgezet. Daarbij worden 180 banen geschrapt.”

Dus vandaag hebben wij even geen zin in een kopje gezelligheid, een lepeltje liefde, twee klontjes vriendschap en een goed gevuld portie geluk van de Xenos. Want dit is vreselijk nieuws voor de betrokkenen.

Het goede nieuws is: Raaak Personeel Waalwijk heeft tientallen openstaande vacatures. Behalve vacatures op onze website, zien we altijd kansen voor gemotiveerde mensen. Sterker nog: wij gaan actief aan de slag en vinden die passende baan.

 

De 3 voordelen van Raaak:

Sturen we alleen je cv? Nee, wij vertellen bedrijven wie je bent als persoon. Daarom heb je via Raaak meer kans op een sollicitatiegesprek dan via een rechtstreekse sollicitatie.
Wij kennen onze opdrachtgevers goed en geven informatie over het bedrijf. Zo heb jij een voorsprong op alle andere sollicitanten.
Sommige vacatures staan (nog) nergens online, maar ze bestaan wel. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om via ons te solliciteren, zonder concurrentie.
 

Wil je gratis loopbaanadvies? Ontdekken of wij een leuke job hebben? Maak dan een afspraak met onze Waalwijkse consultants. We horen graag van je!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag