Vind je nieuwe baan!

Raaak Personeel & MAKZ Kalkzandsteen op TV!

Op 15-3-2017 waren de opnames van het RTL 7 programma: Ondernemend Nederland. De opnames waren bij MAKZ Kalkzandsteen uit Oosterhout. Natuurlijk hadden we ook op ons hoofdkantoor kunnen filmen, maar wie zit te wachten op tientallen pratende mensen met een headset op? Die staren op hun scherm? Precies. Veel te saai.

andreas.png
Andreas Bouman

Daarom waren we superblij met de Brabantse gastvrijheid van MAKZ Kalkzandsteen. Een groeiend, dynamisch bedrijf waar cameraman Rutger Loer mooie sfeerbeelden kon maken van alle bedrijvigheid.

Suzan Blaakenburg van Raaak Personeel beet de spits af. Oei, die eerste vraag was even hakkelen. Logisch, want behalve de cameraman zaten Bas & Andreas driftig op hun I-Phone te klikken. Maar gelukkig bleef presentatrice Iris Rulkens relaxt als een ZEN-monnik en dat straalde af op Suzan. Vraag 2 & 3 schudde ze moeiteloos uit haar mouw en de kop was eraf.


Daarna was het de beurt aan de Mary-Ann Mosies, werkzaam als receptioniste. Opnames werden gemaakt in de tekenkamer (sorry jongens voor het wegsturen en de verplichte pauze, we zullen het nooit meer doen). Mary-Ann bleek een natuurtalent. Niet alleen kwamen de antwoorden er vlot uit, ook het acteerwerk daarna  zag er naturel uit. Indrukwekkend!

Babbelen & in de weg lopen

Na wat opnames van de machines binnen en het terrein met wagens buiten was het de beurt aan Edwin Rus, Adjunct-Directeur van MAKZ. Het interview met Edwin? Ook dat ging van een leien dakje. Sterker nog: de eerste take was direct Raaak. Bas van der Boom en Andreas Bouman (die eigenlijk niets anders deden dan babbelend bakjes koffie slurpen en in de weg lopen) waren diep onder de indruk van alle acteerprestaties.

Al met al duurden de opnames de opnames korter dan gepland en waren we ruim voor de lunch alweer klaar. Het eindresultaat zien? Nog even geduld. De uitzending van Ondernemend Nederland is op een zondagochtend, maar de exacte dag is nog niet bekend. Zodra we weten wanneer Raaak & MAKZ op tv zijn, brengen we je op de hoogte.

Wij hebben in ieder geval een gezellige ochtend gehad bij MAKZ uit Oosterhout!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag