Vind je nieuwe baan!

‘Het is lekker informeel en de consultants nemen echt de tijd voor je’

Toen Sandra Deij via Jobsite Indeed solliciteerde op een vacature bij Raaak was ze net te laat. De functie was net vervuld… Op verzoek van Tamara van Raaak Papendrecht schreef ze zich toch in. Tamara stelde Sandra voor bij DLS. Daar werkte Sandra een hele tijd namens Raaak Personeel. Begin deze maand kreeg ze daar een contract!

 

cindy.png
Cindy Rombout

Hoe ben je destijds ontvangen en wat vond je van de intake? 
Ik ben heel leuk ontvangen bij Raaak Papendrecht. Het is lekker informeel en de consultants nemen echt de tijd voor je. Ze willen echt een goed beeld krijgen over wie je bent, wat je kan en wat je zelf wilt. Heel positief.

Hoe heb je het werken via Raaak ervaren? 
Het werken via Raaak heb ik ook als heel positief ervaren. Met vragen kan je altijd terecht. Je krijgt altijd antwoord. Vooral het enthousiasme over wat ze doen bij Raaak komt heel goed naar voren. Ik heb altijd heel leuk contact gehad met Tamara de Jong. Zij heeft mij voorgesteld bij DLS, het bedrijf waar ik nu per 1 juli in vaste dienst ben. Daar was echt een klik mee.

Wat is volgens jou typisch Raaak?  
Het persoonlijke aspect. Niet alles via de computer maar het contact met mensen. Ik denk dat Raaak zich op die manier enorm onderscheid van andere uitzendbureaus. Ik hoop niet dat het nodig is, maar mocht ik in de toekomst een uitzendbureau nodig hebben, dan zal ik zeker weer voor Raaak kiezen.

Het werken via Raaak heb ik ook als heel positief ervaren

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag