Vind je nieuwe baan!

De eerste echte successen van De DeelFabriek zijn een feit!

De eerste ‘deelfabriekkandidaat’ is aan het werk! Het team van Manpower heeft vorige week de eerste werkzoekende kandidaat van het project aan het werk geholpen.

cindy.png
Cindy Rombout

Daarnaast zijn er inmiddels tientallen kandidaten aangemeld op het platform en wordt er hard gewerkt om ook die mensen succesvol te bemiddelen. Projectleider van De DeelFabriek Erick Verlee reisde af naar het zonnige Breda om het Manpower Team te trakteren op taart.

De DeelFabriek
Raaak Personeel werkt sinds kort samen met uitzendorganisaties Timing, Start People, Unique, Manpower, Driessen, Luba Breda en Randstad in De Deelfabriek. De Deelfabriek is een digitaal platform waar de deelnemende partijen kandidaten aan kunnen melden die ze zelf niet direct kunnen bemiddelen. Heeft Raaak Personeel geen mogelijkheden voor een kandidaat? Geen probleem. In De Deelfabriek wordt er namelijk verder gekeken dan de eigen winkel om werk- en inkomenszekerheid voor flexwerkers in de regio West Brabant te vergroten.

In De Deelfabriek wordt er namelijk verder gekeken dan de eigen winkel om werk- en inkomenszekerheid voor flexwerkers in de regio West Brabant te vergroten

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag