Vind je nieuwe baan!

Raaak Personeel organiseert succesvolle kennissessie WAB

Raaak's Erick Verlee praatte vanmorgen vroeg een groot aantal van onze klanten bij over de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans). 

cindy.png
Cindy Rombout

Onder het genot van een lekker broodje, een sapje en een heerlijke bak koffie lichtte Erick Verlee alle veranderingen toe die de wet met zich meebrengt. Raaak Personeel organiseerde de ontbijtkennissessie in Waalwijk. Na afloop waren de reacties positief. Vooral onze eerlijkheid rond de veranderingen wat betreft Payrolling wordt erg gewaardeerd. En dat is natuurlijk altijd fijn om te horen!

Wat is de WAB? 
De WAB, voluit Wet Arbeidsmarkt in Balans is eind mei door de Eerste Kamer aangenomen en heeft consequenties voor de uitzendbranche, Payrolling en voor ondernemers in Nederland. 

Payrolling
We draaien er bij Raaak niet omheen; de toekomst ziet er niet rooskleurig uit voor Payrolling. Zo zorgt de WAB ervoor dat de flexibiliteit wordt beperkt en de kosten voor Payrolling aanzienlijk stijgen. Minder flexibiliteit voor meer geld dus. Binnen Raaak Personeel en Raaak Payrolling is er dan ook besloten, dat we door de nieuwe wet en de daarbij behorende regelgeving geen toekomst meer zien voor onze Payroll-tak. We zijn niet van plan de mazen in deze wet op te zoeken. Eerlijk is niet voor niets één van onze kernwaarden.

Waarom we dan toch blij zijn met de WAB?
Daar waar bedreigingen zijn, liggen ook kansen. Voor ondernemers, voor werkzoekenden en voor ons. Was je niet bij de kennissessie, maar wilt je graag meer horen over de kansen die de WAB biedt? Stuur dan een mail naar cindy@raaakpersoneeldan nemen we contact op voor het inplannen van een persoonlijk gesprek. 

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag