Vind je nieuwe baan!

Frits Vogel vond zijn nieuwe baan via Raaak Personeel: ‘Je hebt het gevoel dat er een partij achter je staat die je helpt!’

Frits Vogel werkte al 24 jaar bij hetzelfde bedrijf. Hij had een prima baan en fijne collega’s. Maar toch wilde hij wat anders. Meer naar buiten, contact met klanten. Onlangs besloot hij de gok te wagen en nam hij contact op met Mark van Oosterhout, directeur van Raaak die hij via via kende.

cindy.png
Cindy Rombout

Hoe ging dat?
Ik was eigenlijk benieuwd wat Raaak voor me kon betekenen en hoe jullie werken. Mark koppelde me aan Luuk de Gans van Raaak Alblasserdam. Ik ben op gesprek geweest en heb een assessment gemaakt. En toen belde Luuk al snel met en hele mooie kans! Hij had een mooie vacature voor een accountmanager.

En toen? Je eerste sollicitatiegesprek in 24 jaar!
Klopt. De klik was er snel. Na een nachtje slapen was ik nog enthousiaster en kreeg ik van Luuk een WhatsAppje dat ik op 2e gesprek mocht. Alles is nu rond en ik begin op 1 juli met mijn nieuwe baan als accountmanager. Raaak heeft de werving & selectie verzorgd, dus dat betekent dat ik meteen een contract krijg bij het bedrijf zelf.

Wat is volgens jou de meerwaarde van solliciteren via een uitzendbureau?
Luuk heeft mij uitgebreid gesproken en heeft vervolgens zijn klant ervan overtuigd dat ik bij het bedrijf pas en ze mij moesten uitnodigen voor een gesprek. Je hebt het gevoel dat er iemand achter je staat, al moet je het natuurlijk wel zelf doen in het sollicitatiegesprek. En daarnaast zit het in kleine details. Even een berichtje voor het sollicitatiegesprek om je succes te wensen, dat soort dingen. Het contact met Luuk en later ook met Leendert was prima!  

Raaak heeft de werving & selectie verzorgd, dus dat betekent dat ik meteen een contract krijg bij het bedrijf zelf.

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag