Vind je nieuwe baan!

Ben jij flexwerker en droom je van een eigen huis? Dan hebben we goed nieuws!

Raaak Personeel is officieel aangesloten bij de Stichting Perspectiefverklaring. En dat is belangrijk voor iedereen die werkt via Raaak Personeel. Het betekent namelijk dat wij officieel een perspectiefverklaring mogen afgeven aan flexwerkers die een eigen huis willen kopen. De perspectiefverklaring heb je nodig voor het aanvragen van een hypotheek.

 

cindy.png
Cindy Rombout

Kan iedereen een perspectiefverklaring krijgen?
Nee, niet iedereen. Je moet sowieso een jaar of langer bij dezelfde uitzendorganisatie werken. Daarnaast is het van belang dat de consultant voldoende toekomstmogelijkheden ziet en wordt er kritisch gekeken naar cv, werkervaring, referenties en beoordelingen uit het verleden.

Hypotheekaanvraag
De hypotheekverstrekker houdt uiteindelijk het laatste woord. Bij de beoordeling van een hypotheekaanvraag kijkt een bank ook naar andere factoren, zoals een tweede inkomen of schulden.

RaaakKracht? 
Werk je via Raaak Personeel en wil je weten of je voor een perspectiefverklaring in aanmerking komt? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van de Raaak vestiging. Contactgegevens vind je hier

Meer informatie?
Op de website van de Stichting Perspectiefverklaring vind je antwoord op al je vragen over de perspectiefverklaring. 

Raaak Personeel is officieel aangesloten bij de Stichting Perspectiefverklaring

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag