Vind je nieuwe baan!

Consultants doen meer dan bellen!

‘Raaak Personeel, goedemiddag, met Chantal!’ Zo neem ik dagelijks tientallen keren de telefoon op.  Soms lijkt het alsof we alleen maar aan het bellen zijn, maar dat is zeker niet zo! Het begint allemaal al voor het telefoontje. Iemand solliciteert, ik check het cv en dan pas komt het telefoontje. Ik bel de kandidaat en bespreek de mogelijkheden. Dat kan meer zijn dan alleen de functie waarop iemand reageert. Vaak is er meer mogelijk. Vervolgens nodig ik de kandidaat uit, stuur een mail ter bevestiging en ga ik met de kandidaat in gesprek.

cindy.png
Cindy Rombout

Kandidaat mag starten! Een dan?
Maar daar blijft het niet bij. In het systeem noteer ik de wensen van de kandidaat, ik schrijf een uitgebreide voorstelmail en stuur die naar het bedrijf. Daar bel ik dan vervolgens weer achteraan omdat ik natuurlijk graag wil weten wat de status is! Wiehoee! Kandidaat mag starten. En dan? Administratie! Al het papierwerk rond het contract regelen en de kandidaat uitnodigen voor de contractbespreking. Alles moet natuurlijk kloppen voordat iemand begint met werken. Maar hier is het nog niet mee klaar. Twee á drie keer in de week controleer ik of de RaaakKrachten hun uren hebben ingediend en of die zijn goedgekeurd. Belangrijk, want dan krijgt iedereen op tijd zijn salaris!

Wij regelen het!
Heb je geteld? Het is dus meer dan bellen. We regelen vooral veel! Maar dat maakt het vak van consultant juist zo leuk! Ad hoc telefoontjes, kennismakingsgesprekken, nabellen van sollicitaties, plannen, prioriteiten stellen en ervoor zorgen dat iedereen op tijd betaald wordt.

‘Raaak personeel, goedemiddag!’ Daar gaan we weer, zelfs tijdens het schrijven van dit blog! En oh ja, we zoeken nog collega’s! Lijkt dit je leuk? Solliciteer bij ons intern!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag