Vind je nieuwe baan!

RaaakKracht Frenk Vol: Raaak is goed georganiseerd!

Frenk Vol uit Rotterdam heeft al heel wat projecten op zijn naam staan en werkte via Raaak Personeel ook al voor verschillende werkgevers. Eind februari nam hij deel aan de eerste Loopbaan APK van consultants Bennie Broekhuizen en Dennis Dobbelsteen. Tijdens zo’n Loopbaan APK kijken RaaakKrachten samen met consultants naar hun toekomstplannen. Willen ze bijvoorbeeld een opleiding volgen? Zijn ze tevreden met hun baan of willen ze totaal iets anders.

cindy.png
Cindy Rombout

Frenk zocht een goede werkgever waar hij tot aan zijn pensioen zou kunnen werken. Hij had kort na de Loopbaan APK z’n 2e gesprek en had een extra dosis zelfvertrouwen getankt in gesprekken met consultant Pascal Slijngard. Hij werkt nu naar alle tevredenheid bij een bedrijf in Dordrecht.
 

Wat vond je van de Loopbaan APK?
Ik vind het heel goed dat Raaak dat doet. Je kan er even je ei kwijt. Ik zat niet op de juiste plek wat werk betreft en nu is dat wel het geval. Ik kan nog heel veel leren en groeien bij het bedrijf waar ik nu werk. Bovendien zijn de werktijden fijn.

 

Ben je tevreden over de werkwijze van Raaak?
Als ik het vergelijk met de uitzendbureaus waar ik vroeger voor heb gewerkt, is Raaak Personeel goed georganiseerd. De consultants zijn altijd beschikbaar voor vragen. Ik vind de persoonlijke benadering prettig en Raaak Personeel heeft gevoel voor de uitzendkracht.

Raaak Personeel heeft gevoel voor de uitzendkracht

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag