Vind je nieuwe baan!

Angela ging op sollicitatiegesprek bij 5 bedrijven!

Eigenlijk wilde Angela Broeken helemaal niet reageren op een vacature bij een uitzendbureau. In het verleden waren haar ervaringen met de branche namelijk niet al te best. Maar na het eerste telefonische contact met Raaak in Tilburg, besloot ze toch langs te komen voor een gesprek.

cindy.png
Cindy Rombout

En toen?

Bij Raaak Personeel Tilburg kon ik echt op mijn gemak uitleggen wat ik voor werk zocht en wat voor werkgevers ik absoluut niet meer wilde.

Ik heb een paar slechte werkgevers gehad die echt misbruik hebben gemaakt van mijn drive om dingen te verbeteren, zoals een functie die nog niet bestond toen ik bij een bedrijf begon. Ik heb daar in 2 jaar iets geweldigs opgebouwd en toen kon ik gaan omdat het zo goed liep dat ze met een goedkopere kracht door konden gaan! Dus dat wilde ik nooit meer meemaken, en daar is bij Raaak ook echt naar geluisterd.

 

Je werd uiteindelijk bij 5 bedrijven uitgenodigd voor een gesprek. Wat een luxe!
Er waren 6 vacatures in de buurt die aansloten bij mijn wensen en ervaring. Ik dacht: wie weet komt er wel een gesprek bij één van die 6. Maar na 2 dagen kreeg ik het druk want de ene na de andere medewerker van diverse kantoren van Raaak begon te bellen. En
zo had ik ineens 5 afspraken voor de week daarop. Voor iedere afspraak kreeg ik netjes een mail met alle informatie, en na afloop informeerde iemand van Raaak hoe het was gegaan en wat mijn eerste indruk was.

 

Wat viel je op bij Raaak?

Dat de mensen bij Raaak de bedrijven waar ze personeel voor zoeken echt goed kennen. Ze kunnen ook de contactpersonen daar perfect beschrijven. Raaak belde zelfs om te vertellen dat de ingang die ik moest hebben bij de volgende afspraak moeilijk te vinden was. :)

En ook kreeg ik nog een belletje nadat ik 2 weken bij mijn nieuwe werkgever aan de slag was, gewoon om te vragen of ik het naar mijn zin had! 

Bij Raaak Personeel Tilburg kon ik echt op mijn gemak uitleggen wat ik voor werk zocht en wat voor werkgevers ik absoluut niet meer wilde.

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag