Vind je nieuwe baan!

MarketingMilan wordt MarathonMilan

Ja mensen, onze MarketingMilan heeft gisteren de Marathon van Rotterdam uitgelopen. Nee, niet de 10 kilometer, DE HELE ECHTE MARATHON. Natuurlijk vinden het een beetje jammer dat hij Marius Kipserem (de winnaar met een tijd van 2.04.11) net niet kon bijhouden, maar we zijn alsnog erg trots.

Matige voorbereiding
We hebben hem in de afgelopen weken nogal vaak uitgelachen. Milan voetbalt weliswaar al heel zijn leven, verder is hij niet bijzonder sportief. Regelmatig wordt hij, uitgedost in sportschooloutfit, koffiedrinkend gespot in de plaatselijke gym. Maar niemand heeft hem ooit betrapt op één van de apparaten. Wij waren dan ook zeer verbaasd over zijn marathonplannen.

Gelletjes
Wij van Marketing hebben tot twee weken voor de start gedacht dat Milan wel af zou haken. Maar toen we afgelopen vrijdag van zijn enorm goed doordachte voorbereiding hoorden, moesten we hem wel serieus gaan nemen. Milan had op donderdag namelijk voor een aanzienlijk bedrag gelletjes aangeschaft en kwam met het briljante plan om op de dag van de race om half 6 op te staan. Dan was ie alvast warmgedraaid voor de start om 10 uur. Dat hij nog nooit in zijn leven verder heeft gerend dan 12 kilometer doet er met die voorbereiding dan ook niet meer toe.

Uiteraard hadden wij hierna spierpijn. Van het lachen. Maar dat is niets vergeleken bij de spierpijn die Milan al na 15 kilometer rennen had.    

Alle gekheid op een stokje
We zijn echt wel heel trots op hem. Hij rende dat hele roteind in 4 uur en 47 minuten. Dat leverde hem een mooie 11395ste plek op. Chapeau, MarathonMilan. We vinden het echt HEEL knap.

Regelmatig wordt hij, uitgedost in sportschooloutfit, koffiedrinkend gespot in de plaatselijke gym.

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag