Vind je nieuwe baan!

Vorige week deden we mee aan de Grote Twijn Pub Quiz

Bijna een week geleden was het zover. Na elkaar wekenlang te hebben bestookt met oefenvragen mochten we EINDELIJK meedoen. En wat was het leuk!

iemand.png
Iris Lommerde

Allereerst complimenten aan de organisatie! Anita Toes en kornuiten hadden het uitstekend geregeld. De vragen waren goed, er waren genoeg consumptiemuntjes voor (alcoholische) versnaperingen en er was bittergarnituur. Veel blijer kun je ons niet maken.  

Het Wilhelmus heeft 15 coupletten.
Naast bier, wijn en bitterballen waren er ook 16 andere teams aanwezig. De concurrentie was dus moordend. Trillend van de zenuwen hebben we alle vragen naar beste weten en kunnen beantwoord. Wist je bijvoorbeeld dat het Wilhelmus 15 coupletten heeft? En dat bij curling de rondjes op het ijs waar de stenen in moeten komen ‘het huis’ heet? En zo waren er nog 58 vragen in verschillende categorieën.

WAT een prestatie!
En we zijn tweede geworden. Van de 17 teams! Vinden we knap! Tegelijkertijd voelen we ons een stelletje Joop Zoetemelken want vorig jaar werden we bij de Uitzendonderneming van het jaar ook al tweede.

Dus volgend jaar komen we terug. We beginnen nu vast met oefenen. En dan gaan we eerste worden. Of derde. Of laatste. Maar in ieder geval geen tweede. Dat kunnen we niet meer aan.

'En dan gaan we eerste worden. Of derde. Of laatste. Maar in ieder geval geen tweede'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag