Vind je nieuwe baan!

Raaak Etten-Leur was geïnteresseerd in mij, ook als persoon!

Annelies kwam onlangs lekkere appelflappen brengen bij team Etten-Leur. Ze gaat op 1 april starten bij haar nieuwe werkgever die Raaak voor haar vond. Wij van Marketing stelden haar een paar vragen. 


cindy.png
Cindy Rombout

Hoe ben je bij Raaak terecht gekomen?
Ik was sinds enige tijd opzoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb toen mijn cv online op Monsterboard, Nationale Vacaturebank en diverse uitzendbureaus gezet. Daarna werd ik al snel telefonisch benaderd door Raaak. Na de intake ben ik bij mijn nieuwe werkgever voorgesteld en mocht ik op gesprek. Met goede afloop!

 

Hoe heb je onze manier van werken ervaren?
Ik vind de manier van werken erg prettig. Het is een vrij klein uitzendbureau waardoor je het gevoel krijgt dat je er echt welkom bent en ze echt voor jou aan de slag gaan. Dit spreekt mij meer aan dan de werkwijze van de grotere uitzendbureaus die door het hele land zitten. Daar spreek je elke keer iemand anders en moet je jezelf elke keer weer voorstellen.


Hoe was het contact met Raaak?
Het contact met Raaak verliep goed. Ik heb één keertje moeten bellen omdat ik op de afgesproken dag geen reactie had ontvangen van Raaak. Dit bleek achteraf te zijn omdat het bedrijf niks van zich had laten horen. Alle medewerksters waar ik contact mee heb gehad zijn goed bereikbaar en mocht iemand er niet zijn dan helpt een collega verder. Ze zijn bij Raaak geïnteresseerd in jou, ook als persoon!

 

Heel veel succes met je nieuwe baan Annelies!

Het is een vrij klein uitzendbureau waardoor je het gevoel krijgt dat je er echt welkom bent en ze echt voor jou aan de slag gaan.

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag