Vind je nieuwe baan!

Loopbaan APK

Deze week was historisch! Jij denkt nu dat we het hebben over het warme weer. Maar nee! Het was de week van de allereerste loopbaan APK. De eerste zeggen we je! In de geschiedenis van de wereld! Als dat geen mijlpaal is weten we het ook niet meer.

iemand.png
Iris Lommerde

De ene helft van Nederland zat op het terras. De andere helft is op wintersport. En dan waren er nog een paar bikkels over. Zij hebben hun dinsdag besteed aan het leren over hun eigen duurzame inzetbaarheid. In gewone mensen taal: Samen met Raaak Personeel stonden ze stil bij hun toekomstplannen. Hebben ze een Loopbaan APK nodig?

Loopbaandoelen
Onze Pascal, Bennie, Bas en Dennis zetten zich extra hard in om te zorgen dat RaaakKrachten stil staan bij hun toekomst. Willen ze bijvoorbeeld een opleiding gaan doen? Zijn ze tevreden met hun huidige baan of willen ze iets compleet anders doen? En wat kan Raaak Personeel doen om te zorgen dat ze hun loopbaandoelen bereiken?

Door de presentatie zijn de RaaakKrachten weer een stapje dichter bij hun droombaan. Maar Pascal, Bennie, Bas en Dennis laten het hier natuurlijk niet bij zitten. Die blijven zich inzetten voor onze RaaakKrachten. De volgende keer gaan ze 1 op 1 gesprekken voeren met geïnteresseerde deelnemers. En wij houden jullie hier uiteraard over op de hoogte!

'Onze Pascal, Bennie, Bas en Dennis zetten zich extra hard in om te zorgen dat RaaakKrachten stil staan bij hun toekomst'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag