Vind je nieuwe baan!

Druk, druk, druk

Druk, druk, druk. Dat is wat je bij Raaak vaak hoort op de vestigingen. Toch wist een aantal collega’s tijd vrij te maken voor de training Time Management.

cindy.png
Cindy Rombout

Maar valt tijd wel te managen binnen een organisatie waar heel de dag telefoon rinkelt? Conclusie van de dag: Jij zelf bepaalt of je iets a la minute oppakt of dat het ook later op de dag kan. Chantal van Raaak Alblasserdam schaftte na de training meteen een oldskool papieren deskplanner aan om al die verschillende werkzaamheden in te plannen. 


Chantal: ‘Tijd is schaars en het liefst wil je elke minuut 200% nuttig besteden. Maar hoe doe je dat het best? Het begint bij jezelf! Jij bepaalt de invulling van jouw tijd. Een goed onderscheid maken in 'prio prio' & 'prio' is daarom erg belangrijk! Wat pak ik als eerste op? Zelf beslis je hoe je je tijd invult, ook als je werkt binnen een branche waarin continue de telefoon gaat! Dus eigenlijk gaat het om Self Management' Noortje van Diessen van Flow11 bedankt voor de leerzame training! Ik kijk uit naar het vervolg!'

Tijd is schaars en het liefst wil je elke minuut 200% nuttig besteden'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag