Vind je nieuwe baan!

Niet meer blij met je baan? Schakel Raaak Personeel in!

Hoi latent werkzoekende,

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt, de arbeidsmarkt is gigantisch aan het aantrekken. In vergelijking met 2 jaar geleden is het een compleet andere wereld. De banen zijn er wel, de mensen niet meer. Dit is het tegenovergestelde van wat wij als recruiters de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Concreet betekent dit voor jou, latent werkzoekende, dat er een wereld voor je openligt.

Schrijf je in bij Raaak, dan gaan we voor een BETERE BAAN BIJ JOU IN DE BUURT!

Iris Lommerde, consultant bij Raaak In Alblasserdam over de kansen die er liggen, voor jou, latent werkzoekende

cindy.png
Cindy Rombout

Je partner, vader, moeder, kinderen of huisdier

Ik schrik erg van het grote aantal mensen dat latent werkzoekend is. Op internet vind ik cijfers die vallen tussen de 45% en 60% van de werkende bevolking. Ik word hier oprecht moedeloos van, omdat ik weet dat het niet nodig is. Zelf vind ik mijn baan heel leuk en ik gun het iedereen om met plezier naar het werk te gaan. Ik begrijp dat het een enorme stap is om van baan te veranderen. We houden over het algemeen niet van grote veranderingen en zekerheid is ook wel heel prettig. Maar ik heb zelf in een functie gezeten waar ik helemaal niet blij van werd en van baan wisselen is het beste wat ik ooit heb gedaan. Het feit alleen al dat je je collega’s bij een fulltime werkweek meer ziet dan je partner, vader, moeder, kinderen of je favoriete cavia, is al deprimerend genoeg. Je hoeft het niet nog erger te maken door ergens te gaan werken waar je niet op je plek zit.

Stop er alsjeblieft mee!

Ik bedoel hiermee te zeggen: Lieve latent werkzoekende, nu is de tijd! Je hoeft niet iedere dag te gaan werken op een plek waar je niet 100% gelukkig bent. Krijg je geen energie meer van je baan? Ga je met lood in je schoenen naar je werk? Heb je oervervelende collega’s? Of heb je simpelweg geen uitdaging meer? Stop er alsjeblieft mee en ga je oriënteren op de arbeidsmarkt! Vind je droombaan en maak er werk van. De banen liggen nu voor het oprapen. Grote kans dat je het voor het uitkiezen hebt.

Het vinden van jouw droombaan is onze corebusiness

Het zoeken naar een droombaan is een tijdrovende bezigheid. Zeker als je nog aan het werk bent, heb je hier niet altijd tijd voor. Gelukkig is het ons werk om jouw droombaan te vinden en zitten wij 40+ uur per week voor je klaar (we zijn ook avonden open!). We geven we je graag loopbaanadvies of zoeken met je mee naar de mogelijkheden. Ook als we de vacatures op dat moment niet open hebben staan kunnen we altijd ons netwerk aan bedrijven raadplegen. Ben je klaar om de stap te nemen? Dan horen wij het graag!

Hier vind je alle contactinfo van onze 7 vestigingen (vier in Zuid-Holland, drie in Brabant) en de openingstijden! Bel, mail, of WhatsApp ons of kom langs! Je bent altijd welkom. Schrijf je in bij Raaak, voor een mooie baan bij jou in de buurt. 

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag