Vind je nieuwe baan!

De Raaak Academy is van start!

Het is tegenwoordig een drukte van jewelste op het hoofdkantoor van Raaak Personeel in Alblasserdam. De Raaak Academy is namelijk van start gegaan.

iemand.png
Iris Lommerde

Huh? Wat? De Raaak Academy?
Ja. De Raaak Academy. In 2019 zijn we van start gegaan. Er worden HEEL VEEL verschillende trainingen gegeven aan onze eigen medewerkers. Alle Raaak’ers mogen deze bijwonen en zoveel kennis opslurpen als ze willen. En die trainingen vinden allemaal plaats op het hoofdkantoor.

Wat zijn dat dan voor trainingen?
Nou. Om er een aantal te noemen: Interviewtechnieken, Wet & Regelgeving, Recruitment en Mobiliteit & Opleiden. Sommige cursussen geven we zelf. Op de foto zie je Marketing Cindy en Marketing Andreas. Ze geven een cursus Vacatureteksten Schrijven aan het consultantvolk. Maar we laten ook cursussen geven door externe partijen zoals ARTRA en FLOW11.

Goed verhaal, maar wat heb ik eraan?  
Dat is eigenlijk heel simpel. We willen zoveel mogelijk kennis verzamelen met zijn allen. Zodat we onze RaaakKrachten en klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Tijdens de cursus Mobiliteit & Opleiden leren onze consultants bijvoorbeeld hoe ze RaaakKrachten die behoefte hebben aan scholing het best kunnen helpen. Bij Interviewtechnieken leren ze de juiste vragen te stellen. En bij Vacatureteksten Schrijven leren ze hoe je een tekst schrijft die goed converteert. En leuk is om te lezen voor werkzoekenden. Belangrijke zaken, mensen.

Geslaagd!
Marieke, Charlotte, Shirley en Marijn zijn in ieder geval geslaagd! Met een mooi certificaat op zak gaan ze vanaf nu schitterende teksten schrijven. Hou de vacatures dus in de gaten!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag