Vind je nieuwe baan!

Geslaagde beldag in Papendrecht

Een gezellige en bovendien zeer productieve 2e beldag gisteren in ons Papendrechtse Raaak kantoor. Raaak Consultants van alle 7 vestigingen klommen in de telefoon om bedrijven te vertellen over onze diensten.

cindy.png
Cindy Rombout

Werkgeluk

Thema van de bel-actie is ‘werkgeluk’. Iets wat in deze tijd van economische voorspoed steeds belangrijker wordt. Waarom zou je immers elke dag met een knoop in je maag naar je werk gaan als er genoeg leuke banen te vinden zijn? Bij Raaak lieten we een notebook maken met feiten en cijfers over werkgeluk, gebaseerd op een onderzoek van branchevereniging ABU.

Loyaler en productiever personeel

De ABU onderzocht wat medewerkers gelukkig maakt in hun werk. Is dat een goed salaris? Doorgroeimogelijkheden? Een auto van de zaak? Of juist dingen als een goede sfeer en fijne collega’s?  Conclusie van het onderzoek is dat er 5 types zijn, die allemaal gelukkig worden van verschillende kernwaarden. De consultants van Raaak Personeel gaan graag in gesprek met werkgevers over het thema. Gelukkige medewerkers zijn namelijk loyaler én productiever.

Mooi resultaat

De oogst van de twee beldagen: 142 bedrijfsbezoeken en meteen ook een aantal nieuwe vacatures. Klasse!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag