Vind je nieuwe baan!

Patricia redt vis tijdens kerstdiner

Zeg je Raaak Personeel, dan zeg je vissen. Wie ons een beetje kent weet dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met deze gekieuwde vrienden. Raaak Personeel groeit hard maar het aantal aquaria op vestigingen groeit harder. We zijn van 0 aquaria in 2016 naar 3 in 2018 gegaan. En alles wijst erop dat dit aantal in 2019 gaat stijgen.

iemand.png
Iris Lommerde

Dit zijn veelbelovende cijfers. Maar gisteren sloeg het noodlot toe. Tijdens ons jaarlijkse kerstfeest op het hoofdkantoor in Alblasserdam hoorden we directeur Mark tijdens het hoofdgerecht een gilletje slaken. Een van de vissen was terecht gekomen tussen de rotsen en zat muurvast. Hoe de vis tot deze behoorlijk domme beslissing is gekomen is vooralsnog niet bekend.

Paniek
Deze situatie vroeg om een snelle oplossing. Mark kon ondanks de paniek nog helder nadenken en riep onze Patricia erbij. Zij had namelijk een jumpsuit zonder mouwen aan en kon hierom snel actie ondernemen. Patries stak zonder aarzelen haar arm in het aquarium en bevrijdde de vis uit de benarde situatie.

De vis is met de schrik (en een aantal beschadigde schubben) vrijgekomen en zwemt nu weer vrolijk rond. Eind goed, al goed.

'Mark kon ondanks de paniek nog helder nadenken en riep onze Patricia erbij.'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag