Vind je nieuwe baan!

Kerstcadeautjes, kerstbomen en kerstkaarten.

Gisteren schreven we al over de kerstsfeer op het hoofdkantoor in Alblasserdam. Maar ook op de andere vestigingen van Raaak hebben ze het kerstgevoel te pakken. Zet je kerstmuts op en ga ervoor zitten. We nemen je mee op de Raaak Kersttour.

Kerstelfjes in Oosterhout
Vorige week was op de vestiging in Oosterhout de glühwein niet aan te slepen. Alle RaaakKrachten van deze vestiging waren uitgenodigd om langs te komen en hun presentje op te halen. Uiteraard waren er versnaperingen aanwezig en kon iedereen een gezellig babbeltje komen maken. Niet iedereen kon hierbij zijn en daarom zijn kerstelfjes Yustin en Sharon vandaag op pad om de laatste cadeautjes uit te delen. Zonder rendier met rode neus maar wel met de Raaak bolide.

Enthousiaste vestigingsmanager in Waalwijk
Ook Melanie gaat op pad om kerstvreugde en rugtassen rond te brengen in omgeving Waalwijk. Zoals te zien is op de foto is ze zeldzaam enthousiast over het kerstpresentje voor klanten dit jaar. Gelukkig hield collega Eric haar staande voor ze de deur uit kon huppelen en kon dit vrolijke moment worden vastgelegd.

Kaartje leggen, niemand zeggen
Zonder onze Jeanny stort de vestiging Capelle in als een kaartenhuis. Wat zeg ik? Heel Raaak zal zich in de kaart laten kijken. Het is natuurlijk doorgestoken kaart, maar de kerstperiode laat zich altijd kenmerken door hoe de kaarten vallen. Bij Raaak waren de kaarten geschud en Melanie, Justin en Sharon zouden de kerstgedachte uitdragen & Jeanny zou Raaak op de kaart zetten bij een netwerkbijeenkomst.

Wie met open kaart speelt heeft meestal de beste troeven in handen
Op het filmpje zie je de behendigheid van Jeanny. Zij schudt de kaarten en deelt ze uit. Daarnaast heeft zij weer contacten gelegd om te excelleren in de regio Capelle! Door de nieuwe contacten zal Jeanny in het komende jaar niet alles op één kaart zetten.

'Zoals te zien is op de foto is ze zeldzaam enthousiast over het kerstpresentje voor klanten dit jaar.'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag