Vind je nieuwe baan!

Net als René een baan in de mechanische techniek?

De man in het midden van deze foto heet René. En deze foto is gemaakt bij SVMT (Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg). René heeft zich namelijk laten omscholen richting de fijnmechanische techniek!

iemand.png
Iris Lommerde

De volgende foto is gemaakt bij Esch Group in Waalwijk. Daar werkt René nu via het omscholingstraject als CNC draaier. Een functie waar enorm veel vraag naar is en waar veel mogelijkheden in zijn! Dit omscholingstraject heeft René kunnen doen via Raaak Personeel en het is mede gefaciliteerd door WSP Werkhart, Werken en Leren, Art Group en SVMT. Door deze mooie samenwerking heeft René een kans gekregen en hij heeft deze met beide handen aangepakt. En nu is hij ontzettend blij met zijn nieuwe baan!

Begeleiding vanuit Raaak Personeel
En die blonde meneer die op beide foto’s staat te lachen? Dat is onze Bas. Hij werkt bij Raaak Personeel als Coördinator Opleiden & Mobiliteit. Hij heeft René het hele traject begeleidt en hem geholpen met zijn keuze. Vanuit Raaak Personeel is Bas sparringpartner en zorgt hij ervoor dat de trajecten goed geregeld zijn.

Durf jij de stap te nemen? 
Wil jij je ook omscholen richting de metaalsector? Maar vind je het teveel gedoe of heb je de stap gewoon nooit durven nemen? Ga dan in gesprek met Raaak Personeel. Wij regelen het voor je! Via deze link kun je je inschrijven. Aanstaande maandag hebben we nog een aantal plekjes over voor een rondleiding bij een metaalbedrijf. Maar ook als je maandag niet kan horen we graag van je. Wij gaan hier nog wel even mee door!

'Durf jij de stap te nemen?'

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag