Vind je nieuwe baan!

Raaak heeft gerend voor Villa Pardoes!

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Wekenlang hebben we ernaartoe geleefd: De Villa Pardoes Winter Run. 9 Raaakers hebben de tocht van 6 kilometer afgelegd om zich in te zetten voor dit mooie goede doel.

iemand.png
Iris Lommerde

Villa Pardoes zet zich in voor ernstig zieke kinderen en hun ouders. Met het opgehaalde geld zorgen zij dat deze mensen even ergens anders aan kunnen denken. Wij van Raaak willen natuurlijk ons steentje bijdragen en hierom hebben we meegedaan aan de Business Run. En wat een mooie resultaten zijn er behaald!  

Rennen!
Collega’s Dennis, Melanie, Eva, Rik, Mark, Merel, Suzan, Eric en Sophie hebben gezamenlijk €3704,17,- opgehaald! Wat een prestatie. Voor iedereen die heeft gedoneerd, hartelijk bedankt! Om dit mooie bedrag eer aan te doen hebben de Raaakers de benen uit het lijf gerend. Sportmannen Dennis en Eric waren binnen 30 minuten over de finishlijn. De rest volgde rap en tot grote vreugde heeft iedereen de 6 kilometer binnen 40 minuten gelopen.

Kabouters
Verder heeft de marketing afdeling de belofte gemaakt om kabouterpakjes aan te trekken wanneer we het gestelde doel van €3000 zouden behalen. Dat is natuurlijk lang en breed gelukt. Dus die kabouterfoto zit eraan te komen!

Collega’s Dennis, Melanie, Eva, Rik, Mark, Merel, Suzan, Eric en Sophie hebben gezamenlijk €3704,17,- opgehaald!

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag