Vind je nieuwe baan!

Raaak op het Rabobank Carrière Event!

Gisteren was het zover. Onze Bart en Glenn stonden in vol ornaat op het Rabobank Carrière Event in Gorinchem. Toekomstig werkend Nederland was aanwezig en Bart en Glenn waren er om ze te verwelkomen. Met oranje stropdas en kledingrek.

iemand.png
Iris Lommerde

Young professionals konden op het Rabobank Carrière Event terecht om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt, workshops te volgen en te netwerken. Wij moesten hier natuurlijk bij zijn met onze mooiste vacatures. Deze hebben we voor de verandering uitgeprint, gelamineerd en opgehangen aan een kledingrek. Lekker overzichtelijk en bezoekers konden rustig rondneuzen, op zoek naar een passende vacature.

Top avond!
Het kledingrek bleek een goed idee! Bezoekers hebben leuke vacatures zien hangen. Ook het evenement was goed geregeld. Er waren mooie bedrijven aanwezig en de workshops waren interessant. Complimenten aan de organisatie, waar onder andere onze Luuk (consultant bij Raaak Alblasserdam) bij betrokken is.

Bart en Glenn zijn ondertussen bijgekomen van de top avond en zijn vanmorgen meteen aan de slag gegaan voor de kandidaten die ze gisteren hebben gesproken. Hopelijk kunnen wij ze snel helpen naar een mooie nieuwe uitdaging!

“Wij moesten hier natuurlijk bij zijn met onze mooiste vacatures. “

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag