Vind je nieuwe baan!

Startschot voor de Raaak Academy!

Raaak Personeel wil een lerende organisatie zijn en start daarom met een structureel intern opleidingstraject; De Raaak Academy.

cindy.png
Cindy Rombout

ARTRA Arbeidsmartktrainingen, FLOW11 & interne medewerkers leiden iedereen binnen Raaak verder op. De Raaak Academy biedt ontwikkeling en opleiding voor alle Raaak’ers. De opleidingen kennen verschillende niveaus zodat zowel starters als ervaren consultants zichzelf blijven ontwikkelen. Om kwaliteit te waarborgen kennen alle opleidingen , van Basistraining tot Masterclass,  een certificeringstraject.

Meer kennis, betere dienstverlening
De reden dat we starten met de Raaak Academy? Meer kennis leidt tot een nog betere dienstverlening aan onze klanten én RaaakKrachten. En natuurlijk leidt het ook tot meer werkplezier voor alle ambitieuze en gedreven Raaak’ers.

 Noortje van Diessen van FLOW11 vertelt over de aftrap van de Raaak Academy:
Vorige week heb ik samen met Mark van Oosterhout en het managementteam van Raaak de aftrap mogen geven voor de Raaak Academy. Het ontwikkelen en opleiden van medewerkers staat bij Raaak sinds jaar en dag hoog op de agenda. Ik ken Raaak als een organisatie met mensen die eager zijn zichzelf te blijven ontwikkelen en steeds het beste uit zichzelf én elkaar te halen. Met de Raaak Academy waarborgt Raaak de verdere ontwikkeling en groei van inmiddels meer dan 60 getalenteerde Raaak’ers. Verwachtingen van opdrachtgevers en RaaakKrachten waarmaken én overtreffen. Dat is Raaak. 
Ik vind het super om met deze ambitieuze club verder te bouwen aan ontwikkeling, groei en succes!

“Meer kennis leidt tot een nog betere dienstverlening aan onze klanten én RaaakKrachten.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag