Vind je nieuwe baan!

Raaak rent voor Villa Pardoes!

De drie ‘A’s’ in Raaak Personeel staan voor aandacht. Aandacht voor de kandidaat, werkgever en medewerker. Maar de ‘A’ zal een verstomde ‘A’ zijn als wij geen aandacht zouden hebben voor de samenleving. Daarom steunen wij Villa Pardoes. Wij rennen mee in de Winter Run om zoveel mogelijk geld op te halen zodat ernstig zieke kinderen en hun gezinnen even aan iets anders kunnen denken.

iemand.png
Iris Lommerde

Collega’s Melanie, Dennis, Rik, Mark, Suzan, Eric, Merel, Eva en Sophie gaan op 8 december de barre tocht van 6 kilometer afleggen in hun Raaak ren t-shirts. Wil jij ze ook een warm hart toedragen? Dat kan!

Zo kun je ervoor kiezen je favoriete Raaak’er te sponsoren, stiekem is er een klein wedstrijdje gaande wie het meeste geld op gaat halen. Door op de namen te klikken kom je op de persoonlijke doneerpagina.

Melanie 
Dennis
Mark
Rik
Suzan
Merel
Eric
Eva
Sophie

Vind je ze allemaal leuk en is de keuze onmogelijk? Geen paniek! Je kunt er ook voor kiezen Raaak als bedrijf te sponsoren. Dat kan hier. 

En halen wij het gestelde doel van €3000,-? Dan hijst onze marketingafdeling zich in sprookjesachtige kabouterpakjes. Als dat niet genoeg motivatie is weten wij het ook niet meer.

“Collega’s Melanie, Dennis, Rik, Mark, Suzan, Eric, Merel, Eva en Sophie gaan op 8 december de barre tocht van 6 kilometer afleggen in hun Raaak ren t-shirts. “

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag