Vind je nieuwe baan!

Raaak + STOOF = Duurzame Inzetbaarheid

Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering. Dat roepen we overal. Dit stralen we uit en ZIJN we ook. Hierom doen we er met zijn allen enorm ons best voor om dat stapje extra te zetten voor onze RaaakKrachten.

iemand.png
Iris Lommerde

Geheel in lijn met deze gedachte zijn we een nieuw project gestart in samenwerking met STOOF (Stichting Opleiding & Ontwikkeling Flexbranche). Het project focust op bewustwording van duurzame inzetbaarheid.

Leuk, maar wat is dat dan?
Wij willen een RaaakKracht graag zo lang en tevreden mogelijk aan het werk houden. Om dit te doen moeten we zorgen dat iemand op zijn of haar plek zit. Dit gaat verder dan kijken naar een CV of werkervaring. Dat iemand al zijn hele leven magazijnmedewerker is wil niet zeggen dat dit zijn droombaan is. Misschien wil deze meneer al zijn hele leven monteur worden. Door onder andere gesprekken aan te gaan en loopbaanevenementen op te zetten met onze RaaakKrachten willen we zorgen dat die droombaan dichterbij komt. Zo gaan we bijvoorbeeld opleidingen aanbieden en gaan we met leerwerkbedrijven aan de slag.

Okee, maar hoe dan?
Binnen Raaak is er een projectgroep opgezet. Suzan, Dennis, Bennie en Bas gaan het komende half jaar trainingen volgen bij STOOF. Op die manier kunnen we hier gestructureerd mee aan de slag en hopen zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan te helpen.

We wensen Suzan, Dennis, Bennie en Bas heel veel succes en houden jullie natuurlijk allemaal op de hoogte van de ontwikkelingen!

“Door onder andere gesprekken aan te gaan en loopbaanevenementen op te zetten met onze RaaakKrachten willen we zorgen dat die droombaan dichterbij komt. “

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag