Vind je nieuwe baan!

Er gebeuren dingen..

De to-do-lijsten stromen over. En de evenementen binnen Raaak rijzen de pan uit. Er gebeuren dingen! Er leven vissen in Etten-Leur. Er was gebak in Brabant (in combinatie met een loopbaan-koopavond-advies-evenement). Pfoe. Even op adem komen.

milan.png
Milan Lagerwerf

Melanie van de vestiging in Waalwijk maakte een collage. Met foto’s. Kijk die roerstaafjes eens staan naast al dat lekkers! Daar hebben tientallen bezoekers van het evenement zich aan verkneukeld.

Daarnaast hebben wij nieuwe contactpagina’s. Onze vestigingen, inmiddels acht door heel het land, hebben allen een eigen identiteit. Daar hoort een eigen pagina bij!

Bouwen!

Dan gaan we nu door van pagina’s bouwen naar.. Vestigingen verbouwen. Het jasje in Tilburg zat niet meer lekker, het is tijd voor iets nieuws! De komende tijd zullen klus-meneren de vestiging onderhanden nemen om er weer iets moois van te maken daar in Tilburg! Waar Rik, Eva en Purdy dan verblijven? In de vestiging in Waalwijk! En in hotellobby’s doen zij de intakes: het moet natuurlijk wel een pretje blijven voor de sollicitanten.

Darten!

Hebben jullie al het verslag over onze darters gelezen? Tof he! Zo’n dartshirt met Raaak op de achterkant?! Melanie en Jeanny hebben de heren aangemoedigd, terwijl andere collega’s met een levensgroot dartbord op het Havenfestival stonden in Alblasserdam. Honderden mensen poogden het record te verbreken. Slechts een aantal mensen vielen in de prijzen. Zoals mevrouw Cornelisse! Laten we zeggen.. In het darten heb je veel aan ervaring?!

‘’Met de HEMA-bon van 75,- euro gaat ik deze week heerlijk uiteten’’. Aldus mevrouw Cornelisse.

Dit was het nieuws in 1 minuut. Fijne avond!

“Met de HEMA-bon van 75,- euro gaat ik deze week heerlijk uiteten.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag