Vind je nieuwe baan!

De Verkerkloop: alle Raaak-teams binnen de 30 minuten

In een gezellig aandoend Zwijndrecht stonden gisteravond 15 lopers van Raaak Personeel te rekken & te strekken. Luuk de Gans, bekend van de vestiging in Alblasserdam, verstapte zich tijdens de warming-up door met zijn rechtervoet in een krater langs het parcours te stappen. Volgens de Gans kon deze kwetsuur zomaar roet in het eten gooien voor de beoogde recordtijd.

– Het excuses zoeken en indekken was begonnen –

Bennie benadrukte dat hij als voorbereiding bier heeft gedronken in Mallorca en Mark verzon en plein public het excuus dat het festival waar hij vorig jaar maart naartoe was geweest nog in zijn benen zat. Een scherpe tijd zou een utopie zijn voor beide heren.

milan.png
Milan Lagerwerf

Focus.

Marketingbuddy’s Andreas & Milan waren gefocust. De twee doerakken probeerden elkaar flink op te peppen voor het loopje. Andreas besloot ter inspiratie een balustrade door te knagen. Milan greep wat besjes uit de omliggende struiken om een hongerklop voor te zijn. Schuimbekkend verscheen het duo aan de start.

 

Het startschot schalde door de straten van Zwijndrecht.

De komende 20-25 minuten zijn door zuurstofgebrek een beetje verdrongen. Hieronder volgt een verslag van wat er is blijven hangen in de hersenen:

Mensen – mensen – mensen – hey iemand van Raaak – mensen – mensen – pas op stoepje -mensen – stilstaande vrachtauto – mensen – mensen – bocht – mensen – mensen – hey wat een leuke hond – mensen – mensen – brug – mensen – mensen – mensen – bocht – mensen – mensen – finish – medaille.

 

Alle 15 lopers van Raaak Personeel zijn binnen de 30 minuten over de finish gestrompeld. Een klein feestje is gevierd!

Bedankt voor alle support & graag tot volgend jaar!

 

”Andreas besloot ter inspiratie een balustrade door te knagen.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag