Vind je nieuwe baan!

Werken, zon en genieten

De zon heeft weer regelmatig haar gezicht laten zien en op gloedvolle wijze aangekondigd dat de zomer voor de deur staat. Voor studenten tijd om de studieboeken even te laten voor wat ze zijn en te gaan genieten van de vrije weken. Festivals, zomerfeesten, heerlijke lange zomeravonden met vrienden aan het strand. BBQ’s worden gepland, vakantiereizen geboekt en de zonnige terrasjes wachten uitnodigend op gasten.

Raaak Personeel

De enige zorg die je nog hebt is het op peil houden van je financiën. Vakantiewerk zou daar prima bij kunnen helpen. In de periode 1 juni t/m 31 augustus zijn veel bedrijven weer op zoek naar enthousiaste vakantiewerkers die een gedeelte van hun vrije tijd aan de slag willen. Voor jou de ideale manier om al je vakantieplezier te bekostigen en werkervaring op te doen.

Dus ben je studerend, enthousiast en klaar om je handen uit de mouwen te steken? Wij horen graag van je! Loop eens binnen bij 1 van onze vestigingen. Bellen mag natuurlijk ook! Rest ons nog iedereen een heerlijke zomer toe te wensen.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag