Vind je nieuwe baan!

Nieuwe rubrieken vanaf morgen!

Wat kunnen bezoekers van onze website verwachten? Komende tijd zullen jullie meer van ons horen. We gaan meer kennis delen en zullen actiever zijn op Facebook, Twitter en natuurlijk op LinkedIn. Zo willen we onze online service verder verbeteren. Wat gaan we concreet doen? Morgen starten er een aantal vaste rubrieken op deze website! 

andreas.png
Andreas Bouman

Vrijdag = Vacaturedag.

Zoals de naam al doet vermoeden: iedere vrijdag geven we extra aandacht aan één bijzondere vacature. Wat voor vacatures? Eigen vacatures van Raaak Personeel of gewoon een superleuke vacature van één van onze vestigingen. Wil je zelf als eerste een e-mail ontvangen bij nieuwe vacatures in je vakgebied? Vul dan een Job Alert in en blijf altijd up-to-date over nieuwe vacatures die voor jou relevant zijn.

Woensdag = Medewerker van de Week.

Het gaat goed met Raaak Personeel. Ieder jaar verwelkomen we meer collega’s. Wie zijn al die Raaak-mensen? Iedere woensdag laten we meer zien van één van onze medewerkers.

Maandag = Nieuws van de vestigingen

Op maandag komt er een nieuwsbericht van één van de vestiging. Een banenmarkt met topwerkgevers? Nieuws uit de uitzendwereld die je echt niet mag missen? Maandag om 07:00 staat ons nieuws van de week online.

Meer online, minder offline?

Online vervangt nooit offline. Het is simpelweg een aanvulling op onze dienstverlening. Heb je vragen, wensen of suggesties?  Neem dan telefonisch of per e-mail contact op.

We horen graag van je!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag