Vind je nieuwe baan!

Certificaat én baan in de logistiek!

Wil je werken in de logistiek, maar beschik je niet over de juiste certificaten? Heb je een aanpakkersmentaliteit? Dan is dit je kans voor een carrière in de logistiek!

andreas.png
Andreas Bouman

Onze opdrachtgevers in regio West- en Midden Brabant hebben regelmatig vacatures in de logistiek. Denk aan: heftruckchauffeurs, orderpickers en allround magazijnmedewerkers.  Graag willen wij jou de kans bieden om middels een speciaal opleidingsprogramma bij deze bedrijven aan de slag te gaan!

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zorgen voor een opleidingsprogramma bij een erkende opleider. Na het succesvol doorlopen van dit traject ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor een match die Raaak is. Naast een uitstekende begeleiding van onze consultants, bieden wij kans op een vast dienstverband en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten wij van jou?

Jij wilt graag werken in deze sector en kan dat goed aan ons motiveren. Jij bent bereid je voor 100% in te zetten en bent flexibel in werktijden. Tevens beschik je over eigen vervoer en ben je bereid bij een groot scala aan opdrachtgevers te werken.

Interesse?  Neem contact op met Raaak Personeel Oosterhout/ Can Sumer 0162-820236Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag