Vind je nieuwe baan!

Raaak opent nieuwe vestiging in Tilburg

Raaak Personeel opent binnenkort een nieuwe vestiging in Tilburg. Alweer een nieuwe Raaak vestiging? Inderdaad. Tilburg is alweer onze zesde vestiging sinds de oprichting van Raaak in 2009. Directeuren Marjan de Groot en Mark van Oosterhout ontvingen onlangs de sleutels van het nieuwe pand. De vestiging is op de Aphroditestraat 13: recht tegenover de McDonald’s.

andreas.png
Andreas Bouman

Hombergen & Flexclean

Natuurlijk willen we bezoekers straks in een mooi en fris kantoor verwelkomen. Hombergen BV zal alles strak in de verf zetten. De schoonmaakprofs van FlexClean Bedrijfsdiensten BV zorgen dat alles onberispelijk schoon is. Van Michar van FlexClean huren we ook het pand en krijgt Marjan de sleutels overhandigd. Wij danken Jelte Hombergen & Michar Peppenster hartelijk voor hun werkzaamheden!

Raaak Payrolling

In Tilburg is er niet alleen plek voor onze uitzendorganisatie, maar deze vestiging wordt ook het verzamelpunt voor Raaak Payrolling. Wil je ons Raaak Personeel of Raaak Payrolling bezoeken? Dat kan binnenkort ook in Tilburg. We verwachten de tweede week van oktober open te gaan!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag