Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week -Pascal Slijngard

Vandaag: Pascal Slijngard als ‘Medewerker van de Week’!

andreas.png
Andreas Bouman
  • Naam: Pascal Slijngard.
  • Functie:  Consultant.
  • In dienst bij Raaak sinds: 2014

1.Welk beroep leek je als kind geweldig?

Brandweerman. Totdat ik de spannende film Backdraft zag, toen wilde ik geen brandweerman meer worden. De overeenkomst tussen beide beroepen? Ik red nu misschien geen levens, maar ik help mensen wel degelijk met het verbeteren van hun leven.

2. Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Dat was een gepensioneerde man. Die man had zijn hele leven hard gewerkt, had nu niks meer omhanden en was ongelukkig in die situatie. Dankzij ons werkt hij bij een veerpont over de Lek. Hij is nu helemaal happy en werkt 2 tot 4 uur per dag. Hij heeft  een aantal keren laten weten hoe dolgelukkig hij is. Ik heb natuurlijk al heel wat mensen geholpen, maar dit was voor mij persoonlijk een heel bijzondere werkervaring.

 3. Hoe help je kandidaten het best?

Luisteren is belangrijk. Ook een eerlijk advies is van groot belang. Niet alleen adviseren wat mensen willen horen, maar een advies waarmee je iemand echt een dienst bewijst. Een goed advies houdt rekening met de lange termijn. Daarom schrijven we niet iedereen in, maar alleen als het volgens ons ook echt zin heeft.

4. Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

We communiceren steeds sneller. Denk aan sociale media en whatsapp. Consultants moeten dus sneller schakelen en meerdere ballen in de lucht houden. Toch denk ik dat je je vooral kunt onderscheiden door een goede persoonlijke relatie met je klant. Dat wordt volgens mij alleen maar belangrijker. Ga zelf langs. Bel mensen iemand op, want zorg zo je voor een goede persoonlijke relatie.

5. Heb je nog persoonlijke dromen?

Ik ben jeugdtrainer bij voetbalclub IFC. Ik zou als jeugdtrainer nog succesvoller willen zijn.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag