Vind je nieuwe baan!

‘Bij Raaak Waalwijk was er meteen actie!’

Sidney van Engelen is General Manager bij Van Gastel Shoes. Het bedrijf in Kaatsheuvel ontwerpt en produceert eigen schoenmerken en private label collecties. Er werken zo’n 25 mensen. Als General Manager is Sidney van Engelen verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Hij klopt bij Raaak Personeel aan bij piekmomenten bij het uitleveren van schoenen en op de afdeling Marketing zit ook een medewerker die door Raaak Personeel werd geworven.

milan.png
Milan Lagerwerf

Hoe ben je bij Raaak Personeel terecht gekomen?

Ik kwam een klein jaar geleden voor het eerst bij jullie vestiging in Waalwijk. Ik was op zoek naar tijdelijk personeel en Raaak zit hier praktisch om de hoek.

Wat viel op aan de werkwijze van Raaak Personeel?

Bij Raaak merkte ik dat de consultants gedreven zijn om mijn personeelsprobleem op te lossen. En dan maakt het niet uit of ik een grote of kleine klant ben. Er was meteen actie! Raaak Personeel ontzorgt echt. Bij de grote jongens in de uitzendbusiness heb ik vaak het gevoel dat je als kleiner bedrijf op een stapel terecht komt.

Wat vind je belangrijk als het gaat om tijdelijke medewerkers?

Ik zoek vooral mensen die de wil hebben om te werken. Het is hier met pieken heel druk. Dan moet ik erop kunnen rekenen dat de tijdelijke medewerkers ook echt komen opdagen en goed zijn geïnstrueerd. Iemands opleiding is van belang, maar betrouwbaarheid vind ik heel belangrijk.

Is er iets typisch aan de werkwijze van Raaak?

Het contact met de vestiging in Waalwijk verloopt vanaf het begin al heel soepel. Het feit dat jullie altijd bereikbaar zijn vind ik ook echt een pré. Ik heb goed contact met jullie directeur Mark van Oosterhout, ook hij is bereikbaar. Je komt bij Raaak niet eerst terecht bij een klantenservice; de lijnen zijn kort.

“Ik heb goed contact met jullie directeur Mark van Oosterhout, ook hij is bereikbaar. Je komt bij Raaak niet eerst terecht bij een klantenservice; de lijnen zijn kort.”

Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag