Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Jorim van der Zee

Vandaag Jorim van der Zee als ‘Medewerker van de Week’!

andreas.png
Andreas Bouman

Naam: Jorim van der Zee.
Functie: Consultant.
In dienst bij Raaak sinds: 2013.
Werkt bij: Raaak Alblasserdam.

 

Welk beroep leek je als kind geweldig?

Als kind wilde ik profvoetballer worden. Op mijn 8ste realiseerde ik mij dat profvoetballer er niet in zat. Op school interesseerde ik mij voor economie en wilde ik de commercie in. Ik had geen droombaan voor ogen, maar uiteindelijk heb ik mijn doel hier bij Raaak bereikt.

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Weet je waar ik echt van geniet? Van gedreven mensen. Mensen die alles aanpakken. Dat zijn de ware ambassadeurs van Raaak. Zo ken ik iemand die kwaliteitscontroleur bij Fokker was. Deze man van 54 was erg blij met zijn nieuwe functie, een baan die wel onder het niveau van zijn oude baan zat. Dankzij de inzet van onze kandidaten, krijgt Raaak aanbevelingen én een goede naam.

Hoe help je kandidaten het best?

Het persoonlijke aspect is belangrijk. Past iemand bij een bedrijf? Wat wil hij of zij nu echt? Door iemand aandacht te geven, maar ook door een persoonlijkheidstest af te nemen, komen we hier achter. Daarnaast zijn eerlijkheid en transparantie belangrijk. ‘Nee’, is ook een antwoord. Door eerlijk te zijn, help je kandidaten het best.

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

Kandidaten zijn steeds schaarser, er komen meer bureaus, dus we gaan ons nog meer richten op de kandidaat. Hebben we meerdere vacatures ergens in het land? Dan houden we de intakes dichtbij de kandidaat en dat kan best aan de andere kant van het land zijn. Maatwerk leveren zal over 5 jaar nog belangrijker zijn dan nu.

Heb je nog persoonlijke dromen?

Lachend: ‘Ik ben een jongen uit de polder, ik heb geen dromen, maar blijf nuchter. Was dat hetzelfde antwoord als Bart, Mark en Marjan? Dat zou kunnen! Misschien worden we bij Raaak wel geselecteerd op deze eigenschap?!’Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag