Vind je nieuwe baan!

Terugblik Banenbeurs 18 oktober

Gisteren waren onze Raaak-collega´s Michelle en Can aanwezig bij de Banenbeurs in Oosterhout, een initiatief vanuit de gemeente en het UWV. Ze kijken terug op een geslaagde middag.

andreas.png
Andreas Bouman

De locatie was dit keer een thuiswedstrijd voor Raaak Oosterhout. De banenbeurs vond namelijk plaats in het onlangs vernieuwde Theater de Bussel, een erg mooie locatie. Er waren zo’n 50 bedrijven aanwezig. Tijdens de beurs hebben Can en Michelle gemotiveerde werkzoekenden te woord gestaan die staan ingeschreven bij het UWV of de Gemeente Oosterhout. Michelle vertelt: ‘De CV’s van de kandidaten lopen erg uiteen, van heftruckchauffeurs en productiemedewerkers tot inkopers en managers. Dit maakt de beurs zo leuk: je spreekt mensen met allemaal een andere achtergrond. De banenbeurs is een informele gelegenheid om deze mensen zo goed mogelijk te woord te staan en de baanmogelijkheden samen met de werkzoekende te bekijken.’ Na de banenbeurs was er ruimte om te netwerken met bedrijven uit de omgeving. Collega Bas van der Boom heeft een netwerkrondje gelopen en interessante gesprekken uitgewisseld. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!

De volgende Banenbeurs staat inmiddels al gepland. Deze staat in het teken van techniek en vindt plaats op 28 oktober in het NAC-stadion in Breda. Tussen 10:00 en 13:00 zullen onze collega’s Roel (vestiging Tilburg) en Michelle (vestiging Oosterhout) je te woord staan. Tot dan!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag