Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Irma Post

Deze week Irma Post in onze rubriek ‘Medewerker van de Week’!

andreas.png
Andreas Bouman

Naam: Irma Post
Functie: Support
In dienst bij Raaak sinds: 2010
Werkt bij: Raaak Support

Welk beroep leek je als kind geweldig?

Op de basisschool? Toen wilde ik zuster worden. Ik vind het nog steeds een mooi beroep, maar ik kan niet goed tegen bloed en naalden. Na de HAVO koos ik uiteindelijk voor commerciële economie.

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Oei, lastig! Er waren veel bijzondere momenten. Het meest bijzonder vind ik toch wel dat ik de eerste medewerker ben. Ik heb iedereen zien komen, had in het begin een commerciële functie en weet dus goed wat er speelt in de organisatie. Raaak is nog steeds een heel gezellig en informeel bedrijf, maar er zijn nu wel meer regels. Logisch, want we zijn nu met 40 mensen en niet meer met zijn drieën!

Hoe help je mensen best?

Het begint met goed luisteren. Ik houd ervan om zaken snel op te lossen en altijd iedereen een terugkoppeling te geven. Als het kan los ik zaken dezelfde dag op. Dat doe ik voor collega’s, maar evengoed voor uitzendkrachten of opdrachtgevers. Het leuke van mijn werk is dat ik met iedereen te maken heb.

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

Lachend: ‘Ik hoop dat er niet zoveel verandert! Natuurlijk zal er meer digitaal gedaan worden, maar in de basis verandert mijn werk niet.

Heb je nog persoonlijke dromen?

Ja, ik ga weer dichter bij mijn familie wonen, die wonen in het noorden. Dat is geen droom, maar wel iets waar ik naar uitkijk. Ik verhuis naar het midden van het land. Waar ik aan denk? Ede of Wageningen, binnenkort gaan we weer huizen bekijken!Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag