Vind je nieuwe baan!

Can de productieman: een kijkje in de keuken

Als Consultant zijn wij graag sparringpartner voor onze relaties. Daarnaast vinden wij het natuurlijk belangrijk dat onze matches Raaak zijn!

andreas.png
Andreas Bouman

Om de beste matches te realiseren, moeten we regelmatig out of the box denken.
Onze collega Can Sumer van Raaak Personeel in Oosterhout heeft de proef op de som genomen door een dagdeel in de productie mee te werken bij Martens Kunststoffen, een belangrijke klant voor Raaak Personeel.

Martens Kunststoffen is onderdeel van de Martens Groep. In Oosterhout hebben ze een grote productiehal waar kunststof buizen worden geproduceerd voor met name de bouwsector. Raaak Personeel heeft zowel productie- als logistiek personeel die met veel plezier en passie bij Martens werkzaam zijn.

 

Can geeft aan: “Als Consultant schets je jezelf vaak een beeld van hoe het bij een bedrijf in zijn werk gaat. Door de informatie die we verkrijgen en een rondleiding krijg je vaak al een helder beeld van de functie. Maar toch kun je naar mijn mening de allerbeste kandidaten vinden, als je jezelf kan verplaatsen in de functie. En dat lukt alleen als je zelf ook meedraait in het bedrijf. Uiteindelijk ben ik dan ook een dagdeel gaan meedraaien in de productie om te ervaren hoe het er in de productie aan toe gaat. Je proeft de sfeer en beleeft de fysieke kant van het werk. Doordat ik dit nu zelf heb ervaren, kan ik de functie nog beter overbrengen op kandidaten. Dit zorgt voor nog betere matches. Het werk bij Martens is uitdagend en de sfeer is erg prettig. Het was een ontzettend leerzame en interessante dag!”

Bij aankomst kreeg Can eerst nog een rondleiding van Hedwig van der Heijden (rechts op de foto), de productieleider bij Martens Kunststoffen. Hij heeft laten zien hoe de processen verlopen, van de verwerking van grondstoffen tot aan het eindresultaat.

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Martens Kunststoffen?  Of heb je interesse in een andere functie? Neem gerust contact op met Can Sumer op 0162-820236. Hij en zijn collega’s staan je graag te woord om je verder te helpen.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag