Vind je nieuwe baan!

Medewerker van de Week – Natascha Honders

Deze week Natascha Honders in onze rubriek ‘Medewerker van de Week’!

andreas.png
Andreas Bouman

Naam: Natascha Honders
Functie: Consultant
In dienst bij Raaak sinds: juni 2015
Werkt bij: Raaak Papendrecht


Welk beroep leek je als kind geweldig?

Toen ik nog echt een kleine Natascha was, wilde ik altijd kraamverzorgster worden. Natuurlijk, ik was altijd met poppen aan het spelen en mij leek toen niets LEUKER DAN werken met baby’s. Toen ik echter een beroepskeuze moest maken en tot de ontdekking kwam dat je als kraamverzorgster niet de gehele dag alleen maar met baby’s KROELT, ben ik toch maar van gedachten veranderd. Ik koos uiteindelijk voor het beroep van kapster en dit heb ik ook jaren met veel plezier gedaan. Ik kon alleen niet meer tegen het geroddel in de kapsalon. Haha. Uiteindelijk kwam er een kantoorbaan op mijn pad en ga ik nu dagelijks met een glimlach naar mijn werk.

Wat was je meest bijzondere werkervaring bij Raaak?

Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Raaak Personeel op de vestiging Papendrecht. Ik heb niet echt één ervaring die voor mij het meest bijzonder is. Ik vind namelijk heel veel ervaringen bijzonder in mijn werk. Dagelijks heb ik contact met mensen met allemaal een heel ander karakter. On- en laaggeschoolden, hooggeschoolden, wel/geen Nederlands sprekenden, magazijnmedewerkers, accountmanagers etc. etc..  Hoe mooi is het als je dé juiste match kunt maken tussen onze klant en de verschillende soorten mensen? Dat vind ik bijzonder aan mijn werk!

Hoe help je kandidaten het best?

Natuurlijk zou ik het liefste willen dat ik voor elke kandidaat een baan beschikbaar zou hebben. Maar helaas, dat heb ik niet. Ik help kandidaten het beste, denk ik, door altijd eerlijk te blijven; “Nee” is ook een antwoord. Ondanks dat ik niet elke kandidaat aan een baan kan helpen, geef ik wel altijd tips mee. Laatst heb ik hierover een blog geschreven. Wellicht heb jij ook iets aan deze tips? 

Hoe ziet je vak eruit over 5 jaar?

Op dit moment gaat er al veel digitaal EN dat gaat de komende jaren alleen nog maar meer worden. Social media speelt hierin nu al een hele grote rol, maar ook dit gaat met grote sprongen vooruit. Echter, ben ik van mening dat je de beste match kunt maken door iemand persoonlijk te zien en te spreken. Wij kennen de organisatie waar de vacature openstaat en weten naar wat voor persoon de klant op zoek is. Dus niet alleen de harde criteria die je op een CV kan zien, maar ook op de zachte criteria van een persoonlijkheid. Een CV en een gedragsanalyse zeggen veel, maar nog niet zoveel als een persoonlijke eerste kennismaking. Ik denk/hoop dat dit voor ons vak altijd zal blijven.

Heb je nog persoonlijke dromen?

Zelf ben ik gek op het regelen en organiseren van evenementen en uitjes, voor zowel werk als privé. Toen ik 4,5 jaar geleden in het “huwelijksbootje” stapte, kreeg ik daar nog eens een passie bij: bruiloften. En dan ook echt alles wat daarmee te maken heeft. Het is dan ook een grote droom van mij om hier ooit iets mee te gaan doen. Hierbij denkende aan weddingplanner, evenementen organisatie of een mooie combinatie van deze twee. Het is goed om altijd dromen te houden! We zien het wel wat hier ooit van gaat komen. Nu weer terug naar de realiteit in het leven van een consultant, wat overigens ook echt een TOP baan is.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag