Vind je nieuwe baan!

Vrijdag Vacaturedag – 5 Vacatures rondom Oosterhout

Vandaag is het Vrijdag Vacaturedag! Deze dag zetten wij weer nieuwe vacatures in het zonnetje. Deze week: vacatures van de vestiging Oosterhout.

andreas.png
Andreas Bouman

Naast hun werk op de vestiging zijn de Consultants van Raaak vestiging Oosterhout ook buiten het kantoor actief! Zo was Can laatst op de werkvloer te vinden, is Michelle regelmatig te vinden op Banenbeurzen en heeft Bas deze week les gegeven. Door in contact te blijven met de verschillende partijen, klant en sollicitant, zien zij de veranderingen en kansen op de arbeidsmarkt vaak als eerste. Dit resulteert in een gevarieerd aanbod van vacatures: zij vinden de beste en leukste functies voor je. Daarom hebben wij deze week een selectie gemaakt van onze leukste vacatures.

Vacatures in en om Oosterhout zijn:

  1. CNC Draaier
  2. Monteur Werkplaats
  3. Productiemedewerker Metaal
  4. Medewerker Customer Service
  5. Montagemedewerker

Naast de deze vacatures zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. De andere vacatures van onze vestiging zijn hier te vinden. Natuurlijk zijn ook onze andere vestigingen hard op zoek naar kandidaten! In de vele branches waarin we bemiddelen hebben we verschillende vacatures open staan. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk al onze vacatures op deze pagina.Lees ook:

Aanbevolen babbelbox berichten.

Job Alert

Met een Job Alert zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied!

Kies hier een vakgebied, meerdere mogelijk

Stel uw vraag